Welkom op de website van de HTM

Handtekening HTM

HAPPY DOG wordt de nieuwe partner van de Hondenshow Maastricht vanaf 2019

 

De stichting Hondententoonstelling Maastricht en HAPPY DOG Nederland hebben besloten de komende jaren samen de schouders te zetten onder de hondenshows in Maastricht. Happy Dog wordt vanaf de shows in september 2019 de officiële en exclusieve partner van de shows in het MECC. Het bestuur van de showorganisatie is erg verheugd dat ze in Happy Dog een enthousiaste en energieke partner hebben gevonden die met haar verder kan bouwen aan een nog mooier hondenweekend.

Happy Dog wordt vanaf nu in alle uitingen meegenomen en ook zullen zij nadrukkelijk present zijn op onze shows die op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 gehouden zullen worden.

De afgelopen jaren was Eukanuba Nederland hoofdpartner van de shows in Maastricht. Wij danken hen voor de wijze waarop ze die jaren met de organisatie hebben meegedacht en meegewerkt om de shows  tot een van de grootste tentoonstellingsorganisaties van Nederland te maken.

Met HAPPY DOG hopen we een nieuwe invulling te geven aan de uitstraling van  onze shows.

Het bestuur van de stichting Hondententoonstelling Maastricht

John Wauben, Voorzitter

Het programma / statistieken staan voor u klaar
onder rubriek programma en downloads.

 

Noorse honden niet op show in Maastricht / No dogs from Norway at Maastricht Dog shows

Voor de eerste keer in meer dan 30 jaar ziet de organisatie zich helaas genoodzaakt om honden te weigeren op de Hondenshow die op 28 en 29 september aanstaande in Maastricht gehouden worden.

Het betreft honden die uit Noorwegen afkomstig zijn. Het weigeren gebeurt mede op basis van de informatie die we van de Noorse Kennelclub mochten ontvangen.

Oorzaak is de uitbraak van een nog niet bekende ziekte die kan leiden tot de dood van honden. Heel jammer voor onze Noorse hondenvrienden, maar de zorg voor en gezondheid van de honden die onze tentoonstellingen bezoeken staat te allen tijde voorop.

De Noorse eigenaar ontvangen van de organisatie nog nader bericht.

Dogs coming from and living in Norway are banned from Maastricht Dog shows

Unfortunately the organization of the Maastricht Dog shows had to decide to ban all dogs coming from and living in Norway. This because of an advice from the Norsk Kennel Club regarding a still unknown disease in Norway that can kill dogs!

We are very sad for our Norwegian dog lovers not only the cannot visit our shows now, but most of all we are with our friends and their dogs in Norway. We wish you all the strength you need to overcome this disease as soon as possible.

The Norwegian exhibitors have already been contacted.

John Wauben | President International Dogshow Maastricht 
 

 

Handtekening HTM

    

See You in 2019 in Maastricht


 

Hoofdsponsor CAC/CACIB Maastricht 2019

 

 

Bezoek ons op Facebook

Stichting HTM
Herenhof 11, 6162 EB Geleen

Kamer van Koophandel : 41078735
BTW Nr.: NL80275297B01

Secretariaat: Mevr. Ricky Lochs
Tel: +31 (0) 6 55602545
Te bereiken tussen 13.00 uur tot 20.00 uur

mail: info@dogshowmaastricht.nl 

Stichting Hondententoonstelling Maastricht

Onze bankgegevens:

IBAN : NL23 RABO 0105 9362 51
t.n.v. Stichting HTM te Landgraaf

BIC : RABONL2U