Geachte standhouder,

Dogshow Maastricht heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij ook onder moeilijke omstandigheden een mooie en gezellige Hondenshow kunnen organiseren. Ook dit jaar weer gaan we er voor !

Helaas is door de Raad van Beheer besloten om de Nederlandse organisaties geen toestemming te verlenen tot de organisatie van dubbele shows in één weekend. Daarom dit jaar één show. Wij hopen dat u zich desondanks weer voor onze show zult aanmelden als standhouder.

In verband met een herschikking van data voor evenementen in het MECC is de datum van onze show in 2022 gewijzigd in zaterdag 17 en zondag 18 september.

Een moderne en grote hal, prima parkeren en een mooie camperplaats naast het gebouw én veel overnachtingsmogelijkheden in de omgeving.
Wij zorgen voor een warm welkom.

Uiteraard zullen wij de dan geldende (corona) maatregelen respecteren en uitvoeren. Mochten die er zijn, dan houden wij u daarvan op de hoogte.

Graag geven wij U de gelegenheid tijdens deze tentoonstelling Uw producten te presenteren. Dit kunt U doen als standhouder, sponsor en / of adverteerder. Bijgevoegd treft U aan: (zie rubriek downloads) een prijslijst, reglement  en een aanmeldingsformulier. Met laatst genoemd formulier dient U zich zo spoedig mogelijk bij ons op te geven, want indeling geschiedt op basis van binnenkomst.

Tevens willen wij U vragen of u interesse heeft voor het sponsoren van onze tentoonstelling.

Wij hebben meerdere sponsorpakketten voor u klaarliggen, deze laten wij u graag toekomen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Voor verdere inlichtingen over standruimte, sponsoring en andere mogelijkheden, kunt U terecht bij onze penningmeester en verantwoordelijke voor standhouders en adverteerders, de heer Peter Hikspoors, telefoon 045-8516966, mobiel 06-53153623,
E-mail: info@ph-administratie.nl ,of via onze website: www.dogshowmaastricht.nl

Wij hopen U als standhouder of sponsor in Maastricht te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van de Stichting Internationale Hondententoonstelling Maastricht.

 

Peter Hikspoors


Gegevens standhouder

Gegevens stand
Electriciteit
Dagstroom
Nachtstroom
Vermogen
#

Overige gegevens
Parkeerkaarten
Advertentie
Advertentie grootte
Sponsoring in de hal

Wij slaan uw persoonlijke gegevens op ivm de registratie van het evenement.