Parkeerplaatsen

NEDERLANDS

Campers tijdens de Internationale Hondententoonstelling in het MECC te Maastricht

Met de directie van het MECC zijn afspraken gemaakt over het parkeren van Campers en Caravans tijdens de 40e en 41e Internationale Hondententoonstellingen die op zaterdag 28 september en zondag 29 september 2019 in het MECC te Maastricht gehouden worden.  De afspraken zijn als volgt

  • De Campers en Caravans mogen alleen geparkeerd worden op P6 Deze parkeerplaats grenst direct aan de hallen die voor de rashondenshows gebruikt worden.
  • De kosten voor het gebruik van deze parkeerplaats kosten € 15 ,- per camper / caravan per dag. Betalen dient bij binnenkomst te gebeuren. Graag contant afrekenen bij de parkeerwachter.
  • Omdat het aantal plaatsen beperkt is, geldt dat de exposanten die vooraf inschrijven, een plaats kunnen krijgen. Voor anderen geldt dat er geen plaats meer is als het maximum aantal campers/caravans bereikt is. Zij kunnen verder niet bij het MECC staan en moeten naar campings in de omgeving.
  • Er zullen geen extra stroom en/of watervoorzieningen zijn. Wel zorgt de organisatie voor afvalcontainers. Gebruikers van de Parkeerplaats worden dringend verzocht geen afval achter te laten dan in de daarvoor bestemde containers.
  • Ook op P6 en de andere bij het MECC horende terreinen geldt zonder uitzondering een opruimplicht voor de uitwerpselen van honden. Wij vertrouwen op uw medewerking. De toezichthouders zijn bevoegd en geïnstrueerd verbaliserend op te treden.
  • De parkeerplaats P6  is open van vrijdag 27 september 09.00 uur tot uiterlijk maandag 30 september 2019  08.00 uur. In verband met het gebruik van dit terrein door bedrijven, moet dit maandagmorgen geheel vrij opgeleverd worden.
  • Exposanten die met campers en/of caravan van dit terrein gebruik willen maken, moeten zich vooraf inschrijven via bijgevoegd formulier. Er geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt. Het formulier moet uiterlijk 21 september 2019 via ons mailadres sjef@dogshowmaastricht.nl  binnen zijn..

Wij zijn blij dat onze exposanten zo dicht mogelijk bij het MECC kunnen overnachten. Het vertrouwen dat de directie ons gaf willen wij op geen enkele wijze beschamen. Wij vertrouwen er dan ook op dat het gebruik van de Camper en Caravan Parkeerplaats verantwoord gebeurd, dat afval en hondenuitwerpselen meteen opgeruimd worden en in de daarvoor bestemde afvalcontainers gedeponeerd worden.  Ook  verwachten wij dat u de nachtrust van omwonenden en uw mede  campers respecteert.  Wij verzoeken u dan ook om vanaf 23 uur de nachtrust te respecteren.

Het aanmeldingsformulier zie rubriek downloads

 

 

 Hoofdsponsor CAC/CACIB Maastricht 2020

 

 

Bezoek ons op Facebook

Stichting HTM
Herenhof 11, 6162 EB Geleen

Kamer van Koophandel : 41078735
BTW Nr.: NL80275297B01

Secretariaat: Mevr. Ricky Lochs
Tel: +31 (0) 6 55602545
Te bereiken tussen 13.00 uur tot 20.00 uur

mail: info@dogshowmaastricht.nl 

Stichting Hondententoonstelling Maastricht

Onze bankgegevens:

IBAN : NL23 RABO 0105 9362 51
t.n.v. Stichting HTM te Landgraaf

BIC : RABONL2U