Parkeren tijdens de Internationale Hondententoonstelling in het MECC te Maastricht

Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat ? Koop dan vooraf online je uitrijkaart.

Parkeren bij MECC Maastricht  kosten € 4,- per uur of een deel daarvan, met een maximum van € 19,- per kalenderdag. 
Je kunt daarvoor onderstaande link gebruiken: voor campers gelden andere regels (zie onder)

https://parkeren.mecc.nl/

Parkeren campers tijdens de Internationale Hondententoonstelling in het MECC te Maastricht                &                    

Met de directie van het MECC zijn afspraken gemaakt over het parkeren van Campers en Caravans tijdens de 51e en 52e Internationale Hondententoonstellingen die op zaterdag 28 en zondag 29 september 2024 in het MECC te Maastricht gehouden worden. 

De afspraken zijn als volgt:

De Campers en Caravans mogen alleen geparkeerd worden op P2  Deze parkeerplaats grenst direct aan de hallen die voor de rashondenshows gebruikt worden.

Het verschuldigde bedrag voor het gebruik van deze parkeerplaats is vanaf  uw aankomst totdat u het terrein verlaat.
1  Het parkeergeld  € 19,- per dag  kunt u betalen via de parkeerautomaat, als u het terrein gaat verlaten.
2 Het kan ook zijn dat Parkeerbeheer bij u langskomt met een mobile Pin om af te rekenen.
3 U kunt geen gebruik maken van de mogelijkheid om vooraf digitaal een ticket te kopen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, geldt dat de exposanten die vooraf inschrijven, een plaats kunnen krijgen. Voor anderen geldt dat er geen plaats meer is als het maximum aantal campers/caravans bereikt is. Zij kunnen verder niet bij het MECC staan en moeten naar een andere parkeerplaats voor campers in de omgeving.

Er zullen geen extra stroom en/of watervoorzieningen zijn. Wel zorgt de organisatie voor afvalcontainers. Gebruikers van de parkeerplaats worden dringend verzocht geen afval achter te laten dan in de daarvoor bestemde containers.

Ook op P2 en de andere bij het MECC horende terreinen geldt zonder uitzondering een opruimplicht voor de uitwerpselen van honden.

Wij vertrouwen op uw medewerking. De toezichthouders zijn bevoegd en geïnstrueerd verbaliserend op te treden.

De parkeerplaats is open van vrijdag 27 september  2024 om 09.00 uur tot uiterlijk maandag 30 september 2024  08.00 uur. In verband met het gebruik van dit terrein door bedrijven, moet dit maandagmorgen geheel vrij opgeleverd worden.

Exposanten die met campers en/of caravan van dit terrein gebruik willen maken, moeten zich vooraf inschrijven via bijgevoegd formulier. Er geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt. Het formulier moet uiterlijk 24 september 2024 via het mailadres 2504monja@gmail.com verzonden worden.

 

Wij zijn blij dat onze exposanten zo dicht mogelijk bij het MECC kunnen parkeren. Het vertrouwen dat de directie ons gaf willen wij op geen enkele wijze beschamen. Wij vertrouwen er dan ook op dat het gebruik van de Camper en Caravan Parkeerplaats verantwoord gebeurd, dat afval en hondenuitwerpselen meteen opgeruimd worden en in de daarvoor bestemde afvalcontainers gedeponeerd worden. Ook verwachten wij dat, als u in de avond uren aankomt, u de nachtrust van omwonenden respecteert.  Wij verzoeken u dan ook om vanaf 23 uur de nachtrust te respecteren.

Het aanmeldingsformulier zie rubriek downloads 

Het aanmeldingsformulier zie rubriek downloads