Inschrijfformulier standhouders

 

STICHTING INTERNATIONALE HONDENTENTOONSTELLING MAASTRICHT

Geachte standhouder,

Met groot genoegen informeren we jullie dat onze hondenshows op zaterdag 26 en zondag 27 september a.s. door zullen gaan. Dit uiteraard op basis van de huidige landelijke regelgeving!

De afgelopen weken is er zowel door het MECC team als door onze organisatie keihard gewerkt aan een protocol met maatregelen waardoor we jullie in een veilige en gastvrije sfeer kunnen ontvangen.

Naast het MECC team bedanken wij ook de gemeente Maastricht en de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland voor het in ons gestelde vertrouwen dat wij zeker niet zullen beschamen.

Het zullen twee tentoonstellingen worden die anders zijn dan andere jaren en dan we zouden willen. Het is helaas niet anders! De coronamaatregelen laten ons geen andere keuze. Dat betekent dit jaar onder andere helaas geen erekeuringen, geen groepskeuringen en geen Best in Show. Deze keuringen zorgen voor een te grote drukte van exposanten  en bezoekers op een te kleine oppervlakte.

Voor elke hond is er wel een keurverslag en een kwalificatie. Ook worden de normale CAC en CACIB kampioenschappen vergeven.

We hebben er echter alle vertrouwen in dat we een goede en zeer veilige show kunnen presenteren. Anders zouden we nooit zo ver gekomen zijn.

Laat ons niet in de kou staan. Schrijf in en respecteer onze regels. Laten we de “buitenwereld” zien dat wij tot heel veel goede dingen in staat zijn.
 

Graag geven wij U de gelegenheid tijdens deze tentoonstelling Uw producten te presenteren.

Dit kunt U doen als standhouder, sponsor en / of adverteerder. Bijgevoegd treft U aan: een prijslijst, een kort reglement met Covid-19 protocol en een aanmeldingsformulier. Met laatst genoemd formulier dient U zicht zo spoedig mogelijk bij ons op te geven, want indeling geschiedt op basis van binnenkomst.
 

Tevens willen wij U vragen of u interesse heeft voor het sponsoren van onze tentoonstelling.
Wij hebben meerdere sponsorpakketten voor u klaarliggen, deze laten wij u graag toekomen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Voor verdere inlichtingen over standruimte, sponsoring en andere mogelijkheden, kunt U terecht bij onze penningmeester en verantwoordelijke voor standhouders en adverteerders, de heer Peter Hikspoors, telefoon 045-8516966, mobiel 06-53153623, E-mail: info@ph-administratie.nl , of via onze website: www.dogshowmaastricht.nl

Wij hopen U als standhouder of sponsor in Maastricht te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van de Stichting Internationale Hondententoonstelling Maastricht.

Peter Hikspoors

U kunt ook online inschrijven, u kunt hieronder u gegevens invullen, voor verdere gegevens zoals prijslijst, reglement  en aanmeldingsformulier
zie onder de rubriek downloads.

 

 

Gegevens standhouder
Gegevens stand
m
m
Electriciteit
#
Overige
#
Sponsoring ring in hal
1 + 1 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

 Hoofdsponsor CAC/CACIB Maastricht 2020

 

 

Bezoek ons op Facebook

Stichting HTM
Herenhof 11, 6162 EB Geleen
Kamer van Koophandel : 41078735
BTW Nr.: NL802752597B01

Secretariaat: Mevr. Ricky Lochs
Tel: +31 (0) 6 55602545
Te bereiken tussen 13.00 uur tot 20.00 uur

mail: info@dogshowmaastricht.nl 

Stichting Hondententoonstelling Maastricht

Onze bankgegevens:

IBAN : NL23 RABO 0105 9362 51
t.n.v. Stichting HTM 

BIC : RABONL2U