Inschrijfformulier standhouders

 

STICHTING INTERNATIONALE HONDENTENTOONSTELLING MAASTRICHT

 

Heerlen, maart 2020

Geachte standhouder,

De stichting Internationale Hondententoonstelling Maastricht (HTM) organiseert haar  44e en 45e  Internationale rashondententoonstelling.
Dit unieke Europese evenement wordt gehouden op zaterdag 26 september 2020 en zondag 27 september 2020 in het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC) te Maastricht  Nederland.

Wij zijn er trots op dat wij ook dit jaar een dubbele show mogen organiseren, dit wil zeggen alle rassen worden op zaterdag gekeurd
en op zondag.
Tijdens de tentoonstelling mogen keurmeesters de gebruikelijke Nationale en Internationale Kampioenschapsprijzen verstrekken.
Uit gesprekken met exposanten, bezoekers, keurmeesters en standhouders is ons gebleken, dat de Maastrichtse tentoonstelling behoort tot de top van de meest gezellige, sfeervolle en best georganiseerde tentoonstelling.
Niet in de laatste plaats is deze notering te danken aan het feit dat de HTM kan beschikken over een ultramoderne tentoonstellingshal
met een voor dit jaar totale  oppervlakte van 17.500 m2 per dag.
Een uitstekende parkeergelegenheid met duizenden plaatsen, prima mogelijkheden voor het reizen met openbaar vervoer, zoals trein, bus , vliegtuig en auto, alsmede een uitstekende cateringservice, zorgen voor een prima basis van een gezellig dagje uit voor zowel de exposant als de bezoeker.

Graag geven wij U de gelegenheid tijdens deze tentoonstelling Uw producten te presenteren. Dit kunt U doen als standhouder, sponsor
en / of adverteerder.
Bijgevoegd treft U aan: een prijslijst, een kort reglement en een aanmeldingsformulier.
Met laatst genoemd formulier dient U zicht zo spoedig mogelijk bij ons op te geven, want indeling geschiedt op basis van binnenkomst.

Tevens willen wij U vragen of u interesse heeft voor het sponsoren van onze tentoonstelling.
Wij hebben meerdere sponsorpakketten voor u klaarliggen, deze laten wij u graag toekomen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Voor verdere inlichtingen over standruimte, sponsoring en andere mogelijkheden, kunt U terecht bij onze penningmeester en verantwoordelijke voor standhouders en adverteerders, de heer Peter Hikspoors,telefoon 045-8516966, mobiel 06-53153623, E-mail: info@ph-administratie.nl , of via onze website: www.dogshowmaastricht.nl.

U kunt ook online inschrijven, u kunt hieronder u gegevens invullen, voor verdere gegevens zoals prijslijst, reglement  en aanmeldingsformulier
zie onder de rubriek downloads.

Wij hopen U als standhouder of sponsor in Maastricht te mogen begroeten.
 

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van de Stichting Internationale Hondententoonstelling Maastricht.

Peter Hikspoors
 

Gegevens standhouder
Gegevens stand
m
m
Electriciteit
#
Overige
#
Sponsoring ring in hal
7 + 5 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

 Hoofdsponsor CAC/CACIB Maastricht 2020

 

 

Bezoek ons op Facebook

Stichting HTM
Herenhof 11, 6162 EB Geleen

Kamer van Koophandel : 41078735
BTW Nr.: NL80275297B01

Secretariaat: Mevr. Ricky Lochs
Tel: +31 (0) 6 55602545
Te bereiken tussen 13.00 uur tot 20.00 uur

mail: info@dogshowmaastricht.nl 

Stichting Hondententoonstelling Maastricht

Onze bankgegevens:

IBAN : NL23 RABO 0105 9362 51
t.n.v. Stichting HTM te Landgraaf

BIC : RABONL2U