Welkom op de website van de HTM

Handtekening HTM

The English version of the Covid - 19 protocol can be seen under the button “downloads”.
Die Deutsche version des Protokoll können Sie sehen unter “downloads”.

De inschrijving is gesloten !!

Bekijk uw keuringstijden onder menuoptie PROGRAMMA 2020

 

 

Met groot genoegen informeren we jullie dat onze hondenshows op zaterdag 26 en zondag 27 september a.s. door zullen gaan. Dit uiteraard op basis van de huidige landelijke regelgeving!

De afgelopen weken is er zowel door het MECC team als door onze organisatie keihard gewerkt aan een protocol met maatregelen waardoor we jullie in een veilige en gastvrije sfeer kunnen ontvangen.

Naast het MECC team bedanken wij ook de gemeente Maastricht en de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland voor het in ons gestelde vertrouwen dat wij zeker niet zullen beschamen.

Het zullen twee tentoonstellingen worden die anders zijn dan andere jaren en dan we zouden willen. Het is helaas niet anders! De coronamaatregelen laten ons geen andere keuze. Dat betekent dit jaar onder andere helaas geen erekeuringen, geen groepskeuringen en geen Best in Show. Deze keuringen zorgen voor een te grote drukte van exposanten en bezoekers op een te kleine oppervlakte. Voor elke hond is er wel een keurverslag en een kwalificatie. Ook worden de normale CAC en CACIB kampioenschappen vergeven.

Ook vragen we jullie onze regels te respecteren, te gaan zitten in het voor jullie bestemde vak, mondkapjes in de ring te dragen, afstand van elkaar te houden en gebruik te maken van de aangegeven looproutes.

Ons COVID-19 protocol vinden jullie hier of onder de rubriek downloads op onze website !

Het keuren van de rassen geschiedt in 23 ringen. In elke ring zijn er tijdsblokken met in totaal 80 honden per ring. Zodra het maximum aantal honden in een ring is bereikt wordt de inschrijving voor de betreffende rassen in die ring gesloten. Inschrijving wordt bevestigd zodra deze ook is betaald. Schrijf dus snel in om teleurstelling te voorkomen.

Ondanks alle aanvullende maatregelen hopen wij dat jullie toch als vanouds veel plezier zullen beleven op onze shows. Knuffelen en kussen kan dan wel niet. Maar veel andere sociale mogelijkheden blijven over om met elkaar te kletsen.

Het is voor ons een hele uitdaging geweest en we nemen met z’n allen een grote stap! We hebben er echter alle vertrouwen in dat we een goede en zeer veilige show kunnen presenteren. Anders zouden we nooit zo ver gekomen zijn.

Laat ons niet in de kou staan. Schrijf in en respecteer onze regels. Laten we de “buitenwereld” zien dat wij tot heel veel goede dingen in staat zijn.

De show wordt georganiseerd met goedkeuring van de gemeente, de Raad van Beheer en het MECC. Dit op basis van de huidige situatie in ons land. Mocht deze in de komende periode anders worden en wij genoodzaakt zijn de shows op basis van landelijk en/of lokale regelgeving te annuleren, dan ontvang je alle inschrijfgeld terug, minus tien euro. Helaas moeten wij dit doen, omdat dit bedrag nodig is voor de diverse voorbereidingskosten die we niet kunnen stop zetten. Voor die tien euro ontvang je dan wel een voucher die je kunt wisselen als je in 2021 op een van onze shows inschrijft.

De inschrijving is gesloten !!

Zonder ringmedewerkers kunnen wij geen show organiseren, daarom willen wij u vragen als u ons wil helpen meld u aan en kijk hiervoor onder rubriek downloads waar u alle gegevens kunt vinden.

Bestuur stichting Hondententoonstelling Maastricht
 

    

See You in 2020 in Maastricht

 


 

 

 Hoofdsponsor CAC/CACIB Maastricht 2020

 

 

Bezoek ons op Facebook

Stichting HTM
Herenhof 11, 6162 EB Geleen

Kamer van Koophandel : 41078735
BTW Nr.: NL80275297B01

Secretariaat: Mevr. Ricky Lochs
Tel: +31 (0) 6 55602545
Te bereiken tussen 13.00 uur tot 20.00 uur

mail: info@dogshowmaastricht.nl 

Stichting Hondententoonstelling Maastricht

Onze bankgegevens:

IBAN : NL23 RABO 0105 9362 51
t.n.v. Stichting HTM 

BIC : RABONL2U